bgen
Сподели тази страница

В. Изпитвам трудности с преглеждането на съдържание във вашия сайт?

О. БГЛондон се обновява всекидневно и се стреми да поддържа най-новите технологии за сигурност. Ако преглеждате нашите страници със стари версии на браузърите си, моля, обновете ги.

В. Чрез онлайн формуляр Заявка за залагане на търг можем ли да залагаме и на други търгове освен на автомобилни?

О. Да. Заявката за залагане на търг може да бъде използвана за всеки един търг, за който сте заплатили първа вноска, както е описано в условията на услуга Залагане на търг.

В. Колко струва превозът на МПС от и до Англия?

О. Превозването с автовоз на МПС от Англия до България, или обратно, е много по-ефикасно и по-евтино отколкото да го предвижите на ход. Без амортизация, без евтини хотели, без евтина храна и разбира се без пропуснати работни дни. Нека не забравяме, че ако сте с автомобил, в състоянието на който не сте сигурни, е много вероятно да Ви се случат непредвидени неприятности по пътя, а отстраняването на тези неприятности струва скъпо. За повече подробности по този въпрос вижте описанието на услуга Доставка на МПС / товар от и до Англия.

В. Колко автомобила побира 1 автовоз?

О. В зависимост от автомобилите, от 8 до 11. Ако джиповете са повече от 3, на един автовоз трудно могат да се поберат още 5 леки автомобила, като поне 2 - 3 трябва да са малък клас. Оптималното натоварване е 9 леки автомобила или 3 среден клас джипа + 6 среден или малък клас леки автомобила.

В. Как да получа оферта за Доставка или оферта за услуга Оглед и закупуване?

О. За да получите неангажираща оферта за Доставка, моля попълнете онлайн формуляр Запитване за оферта за доставка, а за оферта за Оглед и закупуване попълнете онлайн формуляр Запитване за оферта за услуга оглед и закупуване.

В. Как да запазя място за следващия автовозен курс?

О. Стъпките за запазване на място за следващия автовозен курс от Англия до България, или обратно, са следните:

  1. попълнете Запитване за оферта за доставка;
  2. изпълнете инструкциите описани в офертата, която ще ви изпратим на вашия email. След като сте получили Оферта за доставка, трябва да ни предплатите по 50+ паунда, или равностойността им в левове, на брой МПС за запазване на място;
  3. след плащане на депозит попълнете и ни изпратете онлайн формуляр - Заявка за доставка;
  4. след като получим плащането и заявката ние ще се свържем с вас, за да уточним подробностите по взимането / предаването на автомобила.

В. Нужно ли е да съм регистриран, за да попълня и изпратя онлайн формуляр?

О. Не.

В. Автомобилът ми трябва да бъде взет или доставен в определено време?

О. Повечето транспортни компании имат нужда от времеви „прозорец” за взимането и доставката на автомобила. Ние от BGLondon не таксуваме допълнително за взимане в определени дати.

В. По кое време ще пристигнете?

О. Времето, по което ще пристигнем е съобразено с Вашите изисквания. Помнете, по закон само определени километри и часове на ден могат шофьорите и камионите да бъдат в движение. Неизбежни положения, като сурово време, пътни обстоятелства и други отклонения, могат да забавят транзита. Ако е възможно убедете се, че Вашите превозни средства са в движение, за да се избегнат нежелани закъснения.

В. Получих автомобилът си, но е повреден?

О. Обадете ни се незабавно! Трябва да ни уведомите веднага, за да могат всички обстоятелства да бъдат преценени.

В. Може ли да поставя лични вещи или багаж в моя автомобил?

О. BGLondon не носи отговорност за вещи и багаж. Винаги предупреждавайте шофьорите, ако има лични вещи или багаж в автомобилите.

В. Превозвате ли автомобили, които не са в движение или са нестандартни, мотори и допълнителни части?

О. Да. BGLondon редовно доставя мотори, нестартиращи, модифицирани, снижени, екзотични и класически коли и джипове. Автомобили, които не палят могат да бъдат превозени след допълнителна уговорка. За мотори, и други обемни и скъпи товари, предлагаме ежеседмичен частен транспорт. Части се приемат според случая, и могат да бъдат таксувани.

В. Как мога да проверя местонахождението на моя автомобил или да получа информация?

О. За да научите местонахождението на автомобила си, или информация, се свържете с нас.

В. На какъв камион ще бъдат транспортирани автомобилите?

О. Отворен автовоз, като онези големи камиони, които виждате да транспортират по 8 - 10 автомобила от и до главните автодилъри.

В. Какво е услуга „Чисти Ръце”?

Услуга О. С услуга „Чисти Ръце” не е нужно лично да предавате или получавате автомобила. BGLondon ще вземе Вашият автомобил и ще го достави от начало до край, от който и да е изпращач, до който и да е получател.

В. Мога ли да заплатя таксата за услуга Доставки от и до Англия при получаване в България?

О. Да, таксата за услуга Доставки от и до Англия може да се заплати при получаването на доставяните товари, НО имайте в предвид, че ако не можете да заплатите при получаване е възможно товарите да не бъдат разтоварени и / или да им бъдат задържани документите.

В. Как мога да заплатя за вашите услуги?

О. Можете да заплатите чрез нашите Методи на плащане.

В. Как процедирате ако колата е натисната или ожулена при товарене / транспортиране?

О. За отговора на този въпрос, моля прочетете нашите: Общи условия за предлаганите от БГЛондон услуги. Накратко - трябва да ни докажете, че твърдяно от Вас обстоятелство е вярно. Снимайте товара преди да го предадете, когато е възможно. Той ще бъде огледан преди да бъде натоварен от шофьора, и от предаващия го. Ако има щети по наша вина те ще бъдат отстранени за наша сметка или ще ви бъде заплатена сумата покриваща щетите.

В. Имам регистрация в copart. За спечелена от там кола или мотор се изисква да се вземе до 5 работни дни, след това начисляват такси. Въпросът ми е: имате ли възможност да реагирате винаги в рамките на тези 5 дни и да я вземете от там? Ако е кола или мотор, различно ли е времето?

О. Да, винаги можем да реагираме в рамките на 5 работни дни да вземем и складираме превозно средство или друг товар, докато пристигне автовоза за колите и джиповете, а за мотори и други товари всяка седмица разполагаме с тръгващ от Англия удобен превоз. За Копарт ни трябват Member number и потвърждение, че МПС-то е готово / платено за взимане. Тези допълнителни указания можете да напишете в ЗАЯВКАТА за доставка, а с ОФЕРТА за доставка Ви казваме до къде можеме да Ви го доставим, и за каква сума.

В. Понеже съм от гр. София и не знам дали маршрутът Ви минава от там, искам да попитам по-удобно ли ще Ви е, а на мен по-евтино, да си взема автомобила (мотора, товара) от друг град?

О. Маршрутът няма значение. Вие изпращате Запитване за оферта за доставка, ние Ви връщаме нашата най-изгодна оферта с цена, дати и места, Вие или я приемате или не. В случай, че я приемете, моля, попълнете Заявка за доставка.

В. Може ли да ми дадете датата, на която ще пътува автовоза, за да мога да уредя детайлите? Така ще ми е по лесно да разбера дали ще има нужда от взимане от адрес, или дали да се докара до ваш склад.

О. Почти всяка седмица разполагаме с автовози, пътуващи от Англия до България, и обратно, но за съжаление не работим с точни дати, а с очаквани, тъй като датите зависят от много фактори, като: шофьори, камиони, време, граници, пътища, трафик...

За да се избегне таксата ни за складиране, която е, само, по 5 паунда на ден, след като знаем в кой ден ще се товари, ще ви се обадим 1 - 2 дена преди да дойдем да вземем автомобила ви, ако трябва да се взима от адрес, а ако желаете можете да го предоставите в склада ни, в деня на товарене.

Топ Съвети Автовоз

BGLondon пази вашите автомобили

Бъдете сигурни, че знаете за всички лични вещи и багажи в автомобилите, по причини свързани със сигурността. Нашата компания и / или превозвач ще бъдат тотално неотговорни за каквито и да е вещи и багажи оставени в транспортираните автомобили.

Бъдете сигурни, че Вие - собственикът, или което и да е избрано от собственика лице, сте на място да подпишете нужната документация и ни осигурите с ключове за автомобила.

Молим Ви да проверите вашият автомобил за повреди, шофьорът също ще го провери преди да бъде натоварен.

Ако се намирате в недостъпни за камион места или в централни зони, молим да имате пред вид, че си запазваме правото да доставим или вземем автомобила от близо до Вас подходящо място, например бензиностанция или паркинг за камиони. В нормални обстоятелства ще Ви се обадим 12-24 часа преди автовоза да е на място. Понякога се налага Вие да предвижите автомобила до камиона.

Вашият автомобил трябва да бъде в движение, в противен случай могат да бъдат приложими допълнителни такси и методи на товарене и разтоварване.

Трябва да ни предупредите ако Вашето МПС е модифицирано по някакъв начин, например повдигнати джипове, кампери, снижени автомобили...

При превоза с автовоз височината е от по-голямо значение, от колкото дължината.

Долната част на превозвани автомобили трябва да е поне на 10см от земята, за да може да бъдат безпроблемно натоварени и разтоварени.

Ние трябва да имаме Ваш функциониращ телефонен номер, на който да можем да ви открием през цялото време на релокацията на Вашия автомобил.

Бъдете търпеливи, международният превоз не е лесна задача, по всяко време могат да възникнат непредвидени ситуации, с които да се стигне до закъснения и промени в датите. Ние винаги ще се стараем да Ви държим в течение на ситуацията.

Нашите клиенти казват за нас

  • "За втори път закупувам и доставям автомобил с помощта на BGLondon. Всичко протича лесно и безпроблемно! :-) "
  • "Благодаря ви за стриктно изпълнените от вас задължения. Останах приятно изненадан. Много лесно се работи с вас. Имах кошмарни преживявания с едни ваши колеги и загубих депозита, който им бях платил. Седмици след обещания от тях срок все още не се бяха появили и накрая напълно спряха да отговарят. Не бих се доверил на друг от сега нататък и се надявам скоро пак да се възползвам от услугите ви. Поздрави, Тони"
  • "Здравейте, получих изпратените от вас документи, ще регистрирам колата другата седмица, сега я ремонтирам :) Искам да ви кажа, че съм много доволен от Вас и вашата фирма, много сте коректни и изпълнителни, и ми беше много приятно да работя с Вас! С уважение: Емил Димитров"
  • "Здравейте! Просто исках да знаете, че компресора пристигна безпроблемно и съм много доволен от услугите ви. Шофьорите са приятелски и добронамерено настроени, дадоха ми достатъчно предизвестие, за да мога да се подготвя и да ги посрещна на време. Определено ще препоръчам услугите ви. Благодаря отново за цялата ваша помощ. С уважение, Х. Михов"
  • "Много се радвам, че джипът ми пристигна няколко дни по-рано от очакваното. И преди съм ползвал услугите ви и винаги сте така коректни и отзивчиви. Препоръчвам ви на всички мои близки и приятели и ви желая успех. Благодаря, Ш. Мъстан"

Защо БГЛондон?

BGLondon.com е надежден превозвач на автомобили за безброй купувачи и продавачи из Европа, Англия и България. Тук ще намерите съвети относно процеси свързани с придобиване, експортиране, транспорт на превозни средства , както и друга полезна и актуална информация.

Разумно Бързи

Крайно Коректни

Голям Опит

Доверие Сигурност

Изгодни Цени

Ясен Край

Сайтове, с които работим

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да функционира коректно.
Кликвайки „Приемам“, вие се съгласявате, че може да съхраняваме бисквитки (cookies) на вашето устройство, както и с нашите условия.