bgenfrdeitrues
Сподели тази страница

В тази статия ще се опитаме да отговорим на въпросите:

 • Какви са видовете залагания на онлайн аукциони?
 • Как се залага на онлайн търгове?

Залаганията на търгове, образно казано, са 2 вида:

 1. ЕДИНИЧЕН залог (Single Bid);
 2. МАКСИМАЛЕН залог (Maximum Bid, Proxy Bid, AutoBid).

ЕДИНИЧНИЯТ залог е непроменлив и постоянен, а МАКСИМАЛНИЯТ точно обратното - променящ се и интерактивен (зависещ от другите, предварително или в последствие направени залози).

ЕДИНИЧНИЯТ залог, на практика, почти не се използва, освен ако не искате умишлено да увеличите МОМЕНТНАТА цена.

Ако заложите ЕДИНИЧЕН залог цената моментално ще стане колкото сте заложили.

МАКСИМАЛНИЯТ залог се ползва, предимно, когато не искате, или не можете, да сте пред Вашия компютър, в обявеното време, в което свършва търгът, и / или знаете каква е максималната сума, която сте склонни да заплатите.

Със всеки следващ МАКСИМАЛЕН залог търгът се увеличава с по 1 "стъпка" над последния.

Стъпката се определя от собствениците на онлайн аукциони и нормално варира от 10 до 100 паунда, и понякога се увеличава съразмерно с МОМЕНТНАТА цена.

Опитът ни показва, че клиентите са склонни да залагат повече пари в последния момент, именно това целят онлайн аукционите. Те са успешни, защото правят повече услуга на продавачите, отколкото на купувачите.

В нашите примери, по-долу, ще предположим, че стъпката е 20 паунда.

 

1Пример 1 - ЕДИНИЧЕН ЗАЛОГ:

 

МОМЕНТНАТА цена е 100 паунда

Залагате ЕДИНИЧЕН залог на стойност 200 паунда

МОМЕНТНАТА цена става 200 паунда

Ако никой друг не е заложил, или не заложи след Вас, по-голям от 200 паунда МАКСИМАЛЕН или ЕДИНИЧЕН залог, Вие ще спечелите търга. Но ако някой вече е заложил МАКСИМАЛЕН залог по голям от вашият, тогава неговият ще бие вашият с 1 стъпка, и МОМЕНТНАТА цена ще стане, в случая 220 паунда. А ако някой заложи ЕДИНИЧЕН залог по-голям от 200 паунда неговият залог пак ще победи Вашият, и МОМЕНТНАТА цена ще стане равна на неговият ЕДИНИЧЕН залог.

При ЕДИНИЧНИЯТ залог няма служебно надиграване, цената се увеличава на момента и другуте играчи трябва или да приемат МОМЕНТНАТА цена или да залагат повече.

 

2Пример 2 - МАКСИМАЛЕН залог:

 

МОМЕНТНАТА цена е 100 паунда

Залагате МАКСИМАЛЕН залог на стойност 200 паунда

 1. Първи вероятен резултат: ако преди Вашият няма направен друг МАКСИМАЛЕН залог, при стъпка от 20 паунда, МЕМЕНТНАТА цена става 120 паунда. Системата запомня, че Вашият МАКСИМАЛЕН залог е 200 паунда и автоматично (служебно) ще наддава вместо Вас по 1 стъпка над всеки друг направен залог, след Вашият. Ако никой не заложи повече от 200 паунда, вие печелите, но ако някой заложи повече от 200 паунда, Вие ще загубите търга.

 2. Втори вероятен резултат: ако преди Вашият има направен друг МАКСИМАЛЕН залог, например 160 паунда, при стъпка от 20 паунда, МОМЕНТНАТА цена ще се увеличи с 1 стъпка над този залог и ще стане, в случая, 180 паунда. Системата запомня, че Вашият МАКСИМАЛЕН залог е 200 паунда и автоматично (служебно) ще наддава вместо Вас по 1 стъпка над всеки друг следващ залог, докато не е достигнат или подминат вашият залог. Ако никой не заложи повече от 200 паунда, Вие печелите, но ако някой заложи повече от 200 паунда, Вие ще загубите търга.

 

Дефакто, МАКСИМАЛНИТЕ залози се надиграват взаимно и по-големият, винаги, побеждава по-малкия с по 1 стръпка.

Какво става, ако търгът свърши с 2 еднакви крайни залога?Да работим с доверие!

Всеки онлайн аукцион си има различни регламети при положение, че тръга свърши с 2 еднакви залога и никой не играе след това. В някои случаи печели последният направен залог, а в други първият.

С нашата услуга Залагане на търг можете да залагате МАКСИМАЛЕН залог за всички онлайн търгове за катастрофирали и здрави автомобили, резервни части, техника, мебели и за много други, за които сме регистрирани, и дори можете да увеличавате залога си.

 

Етикети:

current
feels like
pressure
humidity
visibility
wind
current
feels like
pressure
humidity
visibility
wind

Топ Съвети Автовоз

BGLondon пази вашите автомобили

Бъдете сигурни, че знаете за всички лични вещи и багажи в автомобилите, по причини свързани със сигурността. Нашата компания и / или превозвач ще бъдат тотално неотговорни за каквито и да е вещи и багажи оставени в транспортираните автомобили.

Бъдете сигурни, че Вие - собственикът, или което и да е избрано от собственика лице, сте на място да подпишете нужната документация и ни осигурите с ключове за автомобила.

Молим Ви да проверите вашият автомобил за повреди, шофьорът също ще го провери преди да бъде натоварен.

Ако се намирате в недостъпни за камион места или в централни зони, молим да имате пред вид, че си запазваме правото да доставим или вземем автомобила от близо до Вас подходящо място, например бензиностанция или паркинг за камиони. В нормални обстоятелства ще Ви се обадим 12-24 часа преди автовоза да е на място. Понякога се налага Вие да предвижите автомобила до камиона.

Вашият автомобил трябва да бъде в движение, в противен случай могат да бъдат приложими допълнителни такси и методи на товарене и разтоварване.

Трябва да ни предупредите ако Вашето МПС е модифицирано по някакъв начин, например повдигнати джипове, кампери, снижени автомобили...

При превоза с автовоз височината е от по-голямо значение, от колкото дължината.

Долната част на превозвани автомобили трябва да е поне на 10см от земята, за да може да бъдат безпроблемно натоварени и разтоварени.

Ние трябва да имаме Ваш функциониращ телефонен номер, на който да можем да ви открием през цялото време на релокацията на Вашия автомобил.

Бъдете търпеливи, международният превоз не е лесна задача, по всяко време могат да възникнат непредвидени ситуации, с които да се стигне до закъснения и промени в датите. Ние винаги ще се стараем да Ви държим в течение на ситуацията.

Нашите клиенти казват за нас

 • "За втори път закупувам и доставям автомобил с помощта на BGLondon. Всичко протича лесно и безпроблемно! :-) "
 • "Благодаря ви за стриктно изпълнените от вас задължения. Останах приятно изненадан. Много лесно се работи с вас. Имах кошмарни преживявания с едни ваши колеги и загубих депозита, който им бях платил. Седмици след обещания от тях срок все още не се бяха появили и накрая напълно спряха да отговарят. Не бих се доверил на друг от сега нататък и се надявам скоро пак да се възползвам от услугите ви. Поздрави, Тони"
 • "Здравейте, получих изпратените от вас документи, ще регистрирам колата другата седмица, сега я ремонтирам :) Искам да ви кажа, че съм много доволен от Вас и вашата фирма, много сте коректни и изпълнителни, и ми беше много приятно да работя с Вас! С уважение: Емил Димитров"
 • "Здравейте! Просто исках да знаете, че компресора пристигна безпроблемно и съм много доволен от услугите ви. Шофьорите са приятелски и добронамерено настроени, дадоха ми достатъчно предизвестие, за да мога да се подготвя и да ги посрещна на време. Определено ще препоръчам услугите ви. Благодаря отново за цялата ваша помощ. С уважение, Х. Михов"
 • "Много се радвам, че джипът ми пристигна няколко дни по-рано от очакваното. И преди съм ползвал услугите ви и винаги сте така коректни и отзивчиви. Препоръчвам ви на всички мои близки и приятели и ви желая успех. Благодаря, Ш. Мъстан"

Защо БГЛондон?

BGLondon.com е надежден превозвач на автомобили за безброй купувачи и продавачи из Европа, Англия и България. Тук ще намерите съвети относно процеси свързани с придобиване, експортиране, транспорт на превозни средства , както и друга полезна и актуална информация.

Разумно Бързи

Крайно Коректни

Голям Опит

Доверие Сигурност

Изгодни Цени

Ясен Край

Полезно

Английски сайтове за автомобили

Английски сайтове за автомобили, камиони, агротехника, онлайн търгове, обяви, резервни части и други.
486441
Продължава...

Връзка с BGLondon

Преди да се свържете с нас, моля, прочетете отговорите ни на често задавани въпроси , както и описанията на нашите...
115406
Продължава...

V5C сертификат / талон коли Англия

Макар, че голяма част от тази статия може да не е актуална, в нея може да научите за:
83933
Продължава...

Каталог на онлайн търговци в Англия

Каталог с онлайн магазини, търгове и други полезни сайтове предлагащи продукти в Англия.
79890
Продължава...

Договор за покупка на автомобил от Англия

Това е примерен договор за покупко продажба на автомобил в Англия.
45228
Продължава...

Автомобилни застраховки в Англия

Престъпление е да не застраховате превозното си средство.
40799
Продължава...

Road Tax / Пътен данък

Road Tax - Английска винетка (пътен данък)
40146
Продължава...

Категории на МПС, претърпели злополука / Salvage Categories

Категории на МПС, претърпели злополука / Salvage Categories
36442
Продължава...

Регистриране на превозно средство в Англия

Как да регистрирате превозното си средство в Англия?
30315
Продължава...

Закупуване на употребявани автомобили от Англия

При купуването на кола втора употреба, правата ви ще зависят от това дали я купувате от дилър, на търг или от частен...
27627
Продължава...

Закупуване на автомобил? Внимавайте за...

Дори и да не сте наясно по какъв начин работят автомобилите, има неща, които можете да вземете предвид.
24740
Продължава...

Формуляр V62

Формуляр V62, необходим за издаване на регистрационен сертификат на МПС - V5C
23178
Продължава...

Нови емисионни правила в Лондон Lez

Вие сте тези, които трябва да предвидите дали адресът Ви попада в таксуваната зона.
21492
Продължава...

Какво е HPI проверка?

Простичко казано HPI проверката е "връзване на гащите", когато става въпрос за употребявани автомобили.
20059
Продължава...

"Хватките" на Copart UK

От какво се нуждаете за да купувате от Copart UK?
19986
Продължава...
Всичко Полезно