bgenfrdeitrues
Сподели тази страница

BGLondon предлага конкурентен и надежден транспорт на автомобили, джипове, пикапи, ванове, мотори, камиони, агротехника, строителна техника, платформи, лодки и други превозни средства и товари от Англия до България, и обратно.

Защо да изберем БГЛондон за превозването на скъп товар, като автомобил, от Англия до България?

Защото ние сме едни от най-опитните извършващи превоз на автомобили с автовози от Англия до България! Наш, български, автовоз за първи път беше в Англия през 2007 година.

И, защото, с всяка приета за изпълнение от нас доставка, вие получавате:

 • Договор за услуга, считащ се за сключен, след като ви потвърдим, че изпратена от вас Заявка за доставка е получена от нас, и че се преминава към нейното изпълнение. Ще получите на вашият имеил "Потвърждение за приета заявка за доставка". При желание на клиента, за негова сметка, допълнително се сключва и нотариално заверен договор за доставка;
 • Фактура за извършена услуга;
 • Компетентен транспорт на автомобили и товари от Англия до България, както и от България до Англия;
 • Уговорки и кореспонденция с изпращачи и получатели;
 • Взимане на автомобили / товари от уговорен адрес;
 • Разстоварване на автомобили / товари на уговорен адрес;
 • Международна застраховка; *
 • Информация за моментното местонахождение на товара;
 • Изгодни цени за превоз на коли от България до Англия и от Англия до България;
 • Коректност, опит, яснота и сигурност.

Колко струва превоза на кола или джип от Англия до България?

Разстоянието от Англия до България е горе-долу 3000км. Превозът на автомобил, от Англия до България, или от България до Англия, с автовоз е много по-ефикасен и по-евтин, от колкото предвиживане на ход. Без амортизация, без евтини хотели, без евтина храна и разбира се без пропуснати работни дни. Нека не забравяме, че ако сте с автомобил, в състоянието, на който не сте сигурни, е много вероятно да ви се случат непредвидени неприятности по пътя, а отстраняването на тези неприятности струва доста скъпо.

Автовоз от Англия до България

Взимане на автомобили извън гр. Лондон

Превоз на автомобили от Англия до България - Тарифа за взимане на автомобили извън Лондон.

Разстоянието от мястото от което се взимат автомобилите до гр. Лондон е важен фактор и се таксува допълнително по следната тарифа:

В зависимост от автомобилите, минумум по 1.6GBP на миля, като се заплаща само едната посока, например, ако е лек автомобил, намиращ се на 100мили от гр. Лондон = 100мили х 1.6GBP = 160GBP. Тази цена не включва складиране на автомобили. Складирането на автомобили се таксува допълнително по 5GBP на ден.

винаги проверявайте на колко мили от гр. Лондон е мястото, от което закупувате МПС / товар.

Взимането на 1, 2 или 3 автомобила извън гр. Лондон може да се извърши с камион тип "пътна помощ" + двойна платформа, а ако са повече от 3 и са на едно място могат да бъдат взети директно с автовоз.

Ако са 2 или повече автомобила и са на едно място, извън гр. Лондон, взимането им се таксува по 2.80GBP на миля, като отново се заплаща само едната посока, за взимането на всичките.

Автовоз от Лондон до България

Транспорт на автомобили от гр. Лондон до България

Таксата за транспорт на автомобили от посочен от нас адрес в гр. Лондон до гр. София или гр. Пловдив е от 600GBP, в зависимост от вида и броя на автомобилите, както и от адресите, от които се взимат в Англия, и до които ще бъдат доставяни в България.

Събирането на автомобили, намиращи се в или около гр. Лондон се таксува допълнително, по споразумение, като минималната такса е 110GBP.

За да получите неангажираща индивидуална оферта за транспорт от адрес в Англия до адрес в България, или обратно, е нужно да попълните и да ни изпратите онлайн формуляр:

1Запитване за оферта за доставка

За да си гарантирате запазено, а ние попълнено място за следващия автовозен курс е необходимо да ни предплатите минимум 50GBP депозит (или равностойността им в български левове), на брой МПС, платими чрез нашите методи на плащане. В някои случаи е възможно да ви бъде поискана допълнителна предплата.

Дължими суми от таксата за услуга доставка могат да бъдат платени в брой на шофьорите при получаване на доставяните товари и МПС-та, или авансово по банков път.

След като получите оферта и / или сте заплатили предплата за запазване на място, моля попълнете и ни изпратете:

2ЗАЯВКА за доставка

При успешно получаване на Вашата заявка ще ви изпратим потвърждение за приета заявка на посочения E-mail адрес и / или ще се свържем с вас.

Ако се намирате в недостъпни за камион места или в централни зони, молим да имате пред вид, че си запазваме правото да доставим или вземем автомобила от близо до вас подходящо място, например бензиностанция или паркинг за камиони. В нормални обстоятелства ще ви се обадим 12 - 24 часа преди автовоза да е на място. Понякога се налага вие да предвижите автомобила до камиона.

БГЛондон НЕ извършва доставка и НЕ носи отговорност за изчезнали от автомобилите багажи, продукти, стоки на дребно, лични вещи, аксесоари, като: зарядни, флашки, кабели, памет карти и други подобни...

BGLondon извършва транспорт на автомобили от Англия и от следните английски градове: Luton, Cambridge, Hockley, Preston, Walker, Lincoln, Trafford Park, Blackburn, Halifax, Longbridge, Birmingham, Southampton, Bradford, Leicester, Basildon, Newhaven, Edinburgh, Norwich, Manchester, Coventry, Kings Norton, Canterbury, Kennington, St. Helens, Northampton, Liverpool, Portsmouth, Ipswich, Sheffield, London, Bedford, Whiteinch, Glasgow, Peterborough, Colchester, Huddersfield, Huyton-with-Roby, Chapeltown, Birmingham, Derby, Oxford, Leeds, Barking/London, Nottingham, Maidstone, Torquay, Laisterdyke, Manchester Ship Canal, Salford, Belfast, Milton Keynes, Gowerton, Stoneywood, Bristol... и много други.

* Всички превозвани, чрез нас, МПС-та и товари са застраховани със застраховка: „Отговорност на превозвача на товари, превозвани по шосе", като застрахователното покритие със тази застраховка е съгласно Конвенцията по договора за международен превоз на товари по шосе ( CMR – ЧеМеРе ), и е валидно за всеки един превоз, от момента на издаване на международната CMR товарителница, до момента, в който се разтоварва товара на мястото, обозначено като краен пункт. При конкретно изискване от страна на клиента се извършва, за негова сметка, „Карго застраховка". Обект на "Карго застраховката" са товарите по време на транспортиране и застрахователното покритие се определя в зависимост от спецификата на товара, вида на превоза, дестинациите и други фактори. Ако желаете "Карго застраховка" се свържете с нас преди товарът да бъде натоварен.

За съжаление от 3 януари 2012 г. влезнаха в сила нови емисионни норми и правила за шофиране на дизелови МПС-та в по-голямата част на гр. Лондон, чиято цел са опазване на околната среда и събиране на нови такси.

Моля, прочетете тази статия, за да разберете какви са вариантите да се избегне таксата за влизане на автовоза в зелената зона с ниски емисии в Лондон ( The Low Emission Zone - Lez ).

Предлагани Услуги

Доставка на превозни средства и товари от и до Англия

BGLondon предлага конкурентен и надежден транспорт на автомобили, джипове, пикапи, ванове, мотори, камиони,...
179236
Продължава...

Автовозен превоз в Европа

Конкурентните и надеждни авто транспортни услуги, които предлагахме до сега само от и до Англия вече са...
69654
Продължава...

Залагане на онлайн търгове

С ползването на услуга Залагане на търг вие ни се доверявате и споделяте многогодишния опит и всевъзможните...
32446
Продължава...

Оглед и закупуване на превозни средства и стоки

Ако сте си харесали и желаете да закупите превозно средство или други предлагани на фиксирана цена онлайн...
30621
Продължава...

Пътна помощ, Репатриране, Склад, Логистика

БГЛондон осигурява бърза, компетентна и достъпна пътна помощ за вас и вашия автомобил на територията на...
17703
Продължава...

Търси и сравнявай по зададени критерии

Искало ли ви се е да знаете наличните актуални оферти за лек автомобил, джип, трактор, пътностроителна или...
14530
Продължава...

Допълнителни услуги

Предлаганите допълнителни услуги са в следствие на молби от страна на наши клиенти дали можем да им...
11721
Продължава...
Виж всички

Топ Съвети Автовоз

BGLondon пази вашите автомобили

Бъдете сигурни, че знаете за всички лични вещи и багажи в автомобилите, по причини свързани със сигурността. Нашата компания и / или превозвач ще бъдат тотално неотговорни за каквито и да е вещи и багажи оставени в транспортираните автомобили.

Бъдете сигурни, че Вие - собственикът, или което и да е избрано от собственика лице, сте на място да подпишете нужната документация и ни осигурите с ключове за автомобила.

Молим Ви да проверите вашият автомобил за повреди, шофьорът също ще го провери преди да бъде натоварен.

Ако се намирате в недостъпни за камион места или в централни зони, молим да имате пред вид, че си запазваме правото да доставим или вземем автомобила от близо до Вас подходящо място, например бензиностанция или паркинг за камиони. В нормални обстоятелства ще Ви се обадим 12-24 часа преди автовоза да е на място. Понякога се налага Вие да предвижите автомобила до камиона.

Вашият автомобил трябва да бъде в движение, в противен случай могат да бъдат приложими допълнителни такси и методи на товарене и разтоварване.

Трябва да ни предупредите ако Вашето МПС е модифицирано по някакъв начин, например повдигнати джипове, кампери, снижени автомобили...

При превоза с автовоз височината е от по-голямо значение, от колкото дължината.

Долната част на превозвани автомобили трябва да е поне на 10см от земята, за да може да бъдат безпроблемно натоварени и разтоварени.

Ние трябва да имаме Ваш функциониращ телефонен номер, на който да можем да ви открием през цялото време на релокацията на Вашия автомобил.

Бъдете търпеливи, международният превоз не е лесна задача, по всяко време могат да възникнат непредвидени ситуации, с които да се стигне до закъснения и промени в датите. Ние винаги ще се стараем да Ви държим в течение на ситуацията.

Нашите клиенти

 • "За втори път закупувам и доставям автомобил с помощта на BGLondon. Всичко протича лесно и безпроблемно! :-) "
 • "Благодаря ви за стриктно изпълнените от вас задължения. Останах приятно изненадан. Много лесно се работи с вас. Имах кошмарни преживявания с едни ваши колеги и загубих депозита, който им бях платил. Седмици след обещания от тях срок все още не се бяха появили и накрая напълно спряха да отговарят. Не бих се доверил на друг от сега нататък и се надявам скоро пак да се възползвам от услугите ви. Поздрави, Тони"
 • "Здравейте, получих изпратените от вас документи, ще регистрирам колата другата седмица, сега я ремонтирам :) Искам да ви кажа, че съм много доволен от Вас и вашата фирма, много сте коректни и изпълнителни, и ми беше много приятно да работя с Вас! С уважение: Емил Димитров"
 • "Здравейте! Просто исках да знаете, че компресора пристигна безпроблемно и съм много доволен от услугите ви. Шофьорите са приятелски и добронамерено настроени, дадоха ми достатъчно предизвестие, за да мога да се подготвя и да ги посрещна на време. Определено ще препоръчам услугите ви. Благодаря отново за цялата ваша помощ. С уважение, Х. Михов"
 • "Много се радвам, че джипът ми пристигна няколко дни по-рано от очакваното. И преди съм ползвал услугите ви и винаги сте така коректни и отзивчиви. Препоръчвам ви на всички мои близки и приятели и ви желая успех. Благодаря, Ш. Мъстан"

Защо БГЛондон?

BGLondon.com е надежден превозвач на автомобили за безброй купувачи и продавачи из Европа, Англия и България. Тук ще намерите съвети относно процеси свързани с придобиване, експортиране, транспорт на превозни средства , както и друга полезна и актуална информация.

Полезно

Английски сайтове за автомобили

Английски сайтове за автомобили, камиони, агротехника, онлайн търгове, обяви, резервни части и...
487059
Продължава...

Връзка с BGLondon

Преди да се свържете с нас, моля, прочетете отговорите ни на често задавани въпроси , както и...
115557
Продължава...

V5C сертификат / талон коли Англия

Макар, че голяма част от тази статия може да не е актуална, в нея може да научите за:
83956
Продължава...

Каталог на онлайн търговци в Англия

Каталог с онлайн магазини, търгове и други полезни сайтове предлагащи продукти в Англия.
80074
Продължава...

Договор за покупка на автомобил от Англия

Това е примерен договор за покупко продажба на автомобил в Англия.
45268
Продължава...

Автомобилни застраховки в Англия

Престъпление е да не застраховате превозното си средство.
40822
Продължава...

Road Tax / Пътен данък

Road Tax - Английска винетка (пътен данък)
40165
Продължава...

Категории на МПС, претърпели злополука / Salvage Categories

Категории на МПС, претърпели злополука / Salvage Categories
36724
Продължава...

Регистриране на превозно средство в Англия

Как да регистрирате превозното си средство в Англия?
30347
Продължава...

Закупуване на употребявани автомобили от Англия

При купуването на кола втора употреба, правата ви ще зависят от това дали я купувате от дилър, на...
27651
Продължава...

Закупуване на автомобил? Внимавайте за...

Дори и да не сте наясно по какъв начин работят автомобилите, има неща, които можете да вземете...
24759
Продължава...

Формуляр V62

Формуляр V62, необходим за издаване на регистрационен сертификат на МПС - V5C
23206
Продължава...

Нови емисионни правила в Лондон Lez

Вие сте тези, които трябва да предвидите дали адресът Ви попада в таксуваната зона.
21534
Продължава...

Какво е HPI проверка?

Простичко казано HPI проверката е "връзване на гащите", когато става въпрос за употребявани...
20076
Продължава...

"Хватките" на Copart UK

От какво се нуждаете за да купувате от Copart UK?
20004
Продължава...
Виж всички

Времето

current
feels like
pressure
humidity
visibility
wind
current
feels like
pressure
humidity
visibility
wind

Валутни курсове