bgenfrdeitrues
Сподели тази страница

Ако сте си харесали и желаете да закупите превозно средство или други предлагани на фиксирана цена онлайн стоки от английски сайтове за обяви се налага да се преговоря с продавача.

Сайтовете с обяви за коли в Англия са различни от сайтовете за коли в България. По същество си приличат, но основната разлика е, че поне реномираните сайтове за коли в Англия освен, че предлагат автомобили безплатно дават и съвети как да ги закупите безпроблемно, дори ви натякват, чрез клипове и статии, точно за какво да внимавате, как да се сдобиете със задължителната изискуема по закон документация, и за какво по принцип да внимавате при покупка или продажба на автомобили. Много наши клиенти се свързват с нас, питайки: "В Англия има ли измами и измамници? Тази или онази обява възможно ли е да е истинска?". Отговорът ни е риторичен: " Англия е доста по напред от нас, а и от повечето други държави във всяко едно отношение, според вас възможно ли е да е изостанала по отношение на измамите?". Толкова местни, африканци, източноевропейци (като нас) и какви ли не още живеят в Англия и мислят все по-нови измамни схеми.

Можете да разчитате на БГЛондон за предпазването ви от измамни обяви в Англия и английски измамници.

Както продаваните с обяви така и предлаганите на онлайн търгове автомобили и стоки могат да бъдат огледани в уговорен час и ден преди края на търга, така бихте имали голямо преимущество над останалите залагащи, тъй като предварително ще сте научили дали описанието отговаря на действителното състояние. Често се случва да виждаме добро описание и красиви снимки, но въпреки това остават съмнения за състоянието и стойността на продавания предмет.

С ползването на услуга Оглед и закупуване вие ще сте сигурни, че предметите, които ще бъдат оглеждани няма да бъдат закупени на всяка цена, и ще получите реална представа за тяхната стойност без нужда от ваше присъствие. Спестявате време, проблеми и пари.

Услуга Оглед и закупуване включва:

 1. Безплатна проверка на актуалността на обяви;

 2. Договор за извършване на услуга, считащ се за сключен при получаване на попълнен от вас онлайн формуляр: Заявка за услуга Оглед и закупуване. При желание на клиента, за негова сметка, допълнително се сключва и нотариално заверен договор за поръчка, закупуване и доставка;

 3. Фактура за извършена услуга;

 4. Кореспонденция и уговорки с продавачи и получатели;

 5. Отиване до желаният предмет, който ще бъде оглеждан;

 6. Сравняване на описание и снимки с реално състояние;

 7. 5 - 10 минутен тест драйв на оглеждани превозни средства; *

 8. Телефонно обаждане от служителя, който ще осъществява огледа в момента, в който се извършва самия оглед; компетентно мнение, обсъждане на отстъпка и приемане на последни ваши инструкции;

 9. Заплащане на оглеждани предмети в Англия от ваше име и за ваша сметка; **

 10. Предвижване на оглеждани и евентуално закупени превозни средства, от място на закупуване, до място на складиране / товарене;

 11. Застраховка при предвижването на превозно средство от място на закупуване;

 12. Съдействие за английски технически преглед - MOT, винетка - Road Tax или VIC (Vehicle Identity Check), ако се налага; ***

 13. Уреждане на документални формалности, свързани със собствеността; ****

 14. Изгодно складиране на закупените с тази услуга превозни средства до пристигане на автовоза, с който ще бъдат транспортирани до България. Складирането на МПС-та се таксува допълнително и струва 5 GBP на ден, на брой МПС;

Цената за услуга Оглед и закупуване на автомобили, или други предмети, от Англия, се определя в зависимост от това къде се намират автомобилите, или предметите, който ще бъдат оглеждани, и по следната тарифа:

2.5 GBP на миля, като се заплаща само едната посока от посочен от нас адрес в Лондон или от пощенски код RH13 8AZ  до местоположението на предмета.

Например, ако автомобилът, или предметът, който ще се оглежда е на 100 мили от RH13 8AZ е равно на 100 мили х 2.5 GBP = 250 GBP.

За огледи в или около гр. Лондон се работи по споразумение, като минималната такса е 200 GBP.

За да получите неангажираща индивидуална оферта, и за да разберете предварително колко ще ви струва услуга Оглед и закупуване, моля попълнете и ни изпратете:

1 Запитване за оферта за услуга Оглед и закупуване

При получаване на вашето запитване за оферта, ако сте посочили линк към обява или детаили за връзка с продавача, ние ще се опитаме да се свържем с него, за да проверим дали обявата е актуална. С офертата, която ще ви изпратим, и / или чрез телефонно обаждане, ще ви информираме дали желаният от вас предмет е все още наличен и се продава.

Заплащането на таксата за услуга Оглед и закупуване се извършва авансово преди да сме пристъпили към изпълнението на услугата.

Също така, ако желаете оглежданите предмети да бъдат платени от служителя, който ще осъществява огледа, трябва да сме получили предварително и тяхната стойност. Ще ви бъде предоставена английска банкова сметка, в която ще трябва да сме получили парите за стойността на оглежданите предмети преди да можем да ги заплатим от ваше име.

За да преминем към изпълнение на услуга "Оглед и закупуване на превозни средства и стоки в Англия" не е задължително да се заплаща стойността на оглежданите предмети, а само таксата.

вижте нашите Методи на плащане.

След като получите оферта и желаете да преминем към изпълнение на услугата, и след като сте заплатили таксата, е нужно да попълните и да ни изпратите:

2Заявка за услуга Оглед и закупуване

До 1 работен ден на въведеният от вас в заявката e-mail адрес трябва да получите потвърждение за получена заявка, и че се преминава към нейното изпълнение. Ако не получите потвърждение до 1 работен ден ви молим да се свържете с нас.

Ако, независимо по какви причини, услугата не може да бъде изпълнена, и / или бъде отменена преди започване на нейното изпълнение, до 3 работни дни ви се възстановяват изцяло заплатената за самия предмет сума + таксата, като се отдържат 24лв с включен ДДС за административни разходи. За да можем да ви възстановим сумата трябва да ни осигурите ваша банкова сметка.

Срокът за изпълнение на услуга "Оглед и закупуване на превозни средства и стоки в Англия" е до 24 часа от приемане на заявката, освен ако поради независещи от БГ ЛОНДОН причини не може да бъде спазен този срок.

BGLondon.com извършва оглед и закупуване на автомобили в Англия и в следните английски градове: Luton, Cambridge, Hockley, Preston, Walker, Lincoln, Trafford Park, Blackburn, Halifax, Longbridge, Birmingham, Southampton, Bradford, Leicester, Basildon, Newhaven, Edinburgh, Norwich, Manchester, Coventry, Kings Norton, Canterbury, Kennington, St. Helens, Northampton, Liverpool, Portsmouth, Ipswich, Sheffield, London, Bedford, Whiteinch, Glasgow, Peterborough, Colchester, Huddersfield, Huyton-with-Roby, Chapeltown, Birmingham, Derby, Oxford, Leeds, Barking/London, Nottingham, Maidstone, Torquay, Laisterdyke, Manchester Ship Canal, Salford, Belfast, Milton Keynes, Gowerton, Stoneywood, Bristol и много други....

Обявените цени са без включен ДДС.

* Предлаганите с тази услуга - тест драйв и предвижване - са за автомобили, които са способни да бъдат предвижени и тествани на собствен ход и са със изрядни за управление документи. Ако се налага алтернативно предвижване се доплащат допълнителните разходи.

** Ако желаете оглежданите предмети да бъдат заплатени от осъществяващия огледа служител, трябва да сме получили стойността им поне 24 часа преди да бъде осъществен огледа. Ако оглежданите предмети не бъдат одобрени от вас за плащане, авансово получена сума за стойността им ви се възстановява изцяло.

*** Разходи направени за английски технически преглед - MOT, винетка - Road Tax или VIC (Vehicle Identity Check) се доплащат.

**** Документите за собственност на превозни средства в Англия (талони) не се налага да бъдат преиздавани на името на новите купувачи, когато закупеното МПС е за експорт. Това означава, че талонът, които ще получим за превозното средство, ако е наличен такъв, ще е с имената на лицето, което последно е било регистрирания притежател. Ако не е наличен документ за собственност ще ви съдействаме за преиздаване на талон на ваше име, когато това е възможно. За повече информация във връзка с регистрационните документи на МПС в Англия можете да погледнете ТУК.

Предлагани Услуги

Доставка на превозни средства и товари от и до Англия

BGLondon предлага конкурентен и надежден транспорт на автомобили, джипове, пикапи, ванове, мотори, камиони,...
179236
Продължава...

Автовозен превоз в Европа

Конкурентните и надеждни авто транспортни услуги, които предлагахме до сега само от и до Англия вече са...
69654
Продължава...

Залагане на онлайн търгове

С ползването на услуга Залагане на търг вие ни се доверявате и споделяте многогодишния опит и всевъзможните...
32446
Продължава...

Оглед и закупуване на превозни средства и стоки

Ако сте си харесали и желаете да закупите превозно средство или други предлагани на фиксирана цена онлайн...
30622
Продължава...

Пътна помощ, Репатриране, Склад, Логистика

БГЛондон осигурява бърза, компетентна и достъпна пътна помощ за вас и вашия автомобил на територията на...
17703
Продължава...

Търси и сравнявай по зададени критерии

Искало ли ви се е да знаете наличните актуални оферти за лек автомобил, джип, трактор, пътностроителна или...
14530
Продължава...

Допълнителни услуги

Предлаганите допълнителни услуги са в следствие на молби от страна на наши клиенти дали можем да им...
11721
Продължава...
Виж всички

Топ Съвети Автовоз

BGLondon пази вашите автомобили

Бъдете сигурни, че знаете за всички лични вещи и багажи в автомобилите, по причини свързани със сигурността. Нашата компания и / или превозвач ще бъдат тотално неотговорни за каквито и да е вещи и багажи оставени в транспортираните автомобили.

Бъдете сигурни, че Вие - собственикът, или което и да е избрано от собственика лице, сте на място да подпишете нужната документация и ни осигурите с ключове за автомобила.

Молим Ви да проверите вашият автомобил за повреди, шофьорът също ще го провери преди да бъде натоварен.

Ако се намирате в недостъпни за камион места или в централни зони, молим да имате пред вид, че си запазваме правото да доставим или вземем автомобила от близо до Вас подходящо място, например бензиностанция или паркинг за камиони. В нормални обстоятелства ще Ви се обадим 12-24 часа преди автовоза да е на място. Понякога се налага Вие да предвижите автомобила до камиона.

Вашият автомобил трябва да бъде в движение, в противен случай могат да бъдат приложими допълнителни такси и методи на товарене и разтоварване.

Трябва да ни предупредите ако Вашето МПС е модифицирано по някакъв начин, например повдигнати джипове, кампери, снижени автомобили...

При превоза с автовоз височината е от по-голямо значение, от колкото дължината.

Долната част на превозвани автомобили трябва да е поне на 10см от земята, за да може да бъдат безпроблемно натоварени и разтоварени.

Ние трябва да имаме Ваш функциониращ телефонен номер, на който да можем да ви открием през цялото време на релокацията на Вашия автомобил.

Бъдете търпеливи, международният превоз не е лесна задача, по всяко време могат да възникнат непредвидени ситуации, с които да се стигне до закъснения и промени в датите. Ние винаги ще се стараем да Ви държим в течение на ситуацията.

Нашите клиенти

 • "За втори път закупувам и доставям автомобил с помощта на BGLondon. Всичко протича лесно и безпроблемно! :-) "
 • "Благодаря ви за стриктно изпълнените от вас задължения. Останах приятно изненадан. Много лесно се работи с вас. Имах кошмарни преживявания с едни ваши колеги и загубих депозита, който им бях платил. Седмици след обещания от тях срок все още не се бяха появили и накрая напълно спряха да отговарят. Не бих се доверил на друг от сега нататък и се надявам скоро пак да се възползвам от услугите ви. Поздрави, Тони"
 • "Здравейте, получих изпратените от вас документи, ще регистрирам колата другата седмица, сега я ремонтирам :) Искам да ви кажа, че съм много доволен от Вас и вашата фирма, много сте коректни и изпълнителни, и ми беше много приятно да работя с Вас! С уважение: Емил Димитров"
 • "Здравейте! Просто исках да знаете, че компресора пристигна безпроблемно и съм много доволен от услугите ви. Шофьорите са приятелски и добронамерено настроени, дадоха ми достатъчно предизвестие, за да мога да се подготвя и да ги посрещна на време. Определено ще препоръчам услугите ви. Благодаря отново за цялата ваша помощ. С уважение, Х. Михов"
 • "Много се радвам, че джипът ми пристигна няколко дни по-рано от очакваното. И преди съм ползвал услугите ви и винаги сте така коректни и отзивчиви. Препоръчвам ви на всички мои близки и приятели и ви желая успех. Благодаря, Ш. Мъстан"

Защо БГЛондон?

BGLondon.com е надежден превозвач на автомобили за безброй купувачи и продавачи из Европа, Англия и България. Тук ще намерите съвети относно процеси свързани с придобиване, експортиране, транспорт на превозни средства , както и друга полезна и актуална информация.

Полезно

Английски сайтове за автомобили

Английски сайтове за автомобили, камиони, агротехника, онлайн търгове, обяви, резервни части и...
487059
Продължава...

Връзка с BGLondon

Преди да се свържете с нас, моля, прочетете отговорите ни на често задавани въпроси , както и...
115557
Продължава...

V5C сертификат / талон коли Англия

Макар, че голяма част от тази статия може да не е актуална, в нея може да научите за:
83956
Продължава...

Каталог на онлайн търговци в Англия

Каталог с онлайн магазини, търгове и други полезни сайтове предлагащи продукти в Англия.
80074
Продължава...

Договор за покупка на автомобил от Англия

Това е примерен договор за покупко продажба на автомобил в Англия.
45268
Продължава...

Автомобилни застраховки в Англия

Престъпление е да не застраховате превозното си средство.
40822
Продължава...

Road Tax / Пътен данък

Road Tax - Английска винетка (пътен данък)
40165
Продължава...

Категории на МПС, претърпели злополука / Salvage Categories

Категории на МПС, претърпели злополука / Salvage Categories
36724
Продължава...

Регистриране на превозно средство в Англия

Как да регистрирате превозното си средство в Англия?
30347
Продължава...

Закупуване на употребявани автомобили от Англия

При купуването на кола втора употреба, правата ви ще зависят от това дали я купувате от дилър, на...
27651
Продължава...

Закупуване на автомобил? Внимавайте за...

Дори и да не сте наясно по какъв начин работят автомобилите, има неща, които можете да вземете...
24759
Продължава...

Формуляр V62

Формуляр V62, необходим за издаване на регистрационен сертификат на МПС - V5C
23207
Продължава...

Нови емисионни правила в Лондон Lez

Вие сте тези, които трябва да предвидите дали адресът Ви попада в таксуваната зона.
21534
Продължава...

Какво е HPI проверка?

Простичко казано HPI проверката е "връзване на гащите", когато става въпрос за употребявани...
20076
Продължава...

"Хватките" на Copart UK

От какво се нуждаете за да купувате от Copart UK?
20004
Продължава...
Виж всички

Времето

current
feels like
pressure
humidity
visibility
wind
current
feels like
pressure
humidity
visibility
wind

Валутни курсове