bgenfrdeitrues
Сподели тази страница

Искало ли ви се е да знаете наличните актуални оферти за лек автомобил, джип, трактор, пътностроителна или агро техника, стока или резервна част в Англия?

Макар да сте склонни да си заплатите, понякога не можете да откриете това което търсите, или е на неизгодна за вас цена.

Въпреки, че стандарта на живот в Англия е в пъти по-висок от този в България, цените на много продукти, стоки и превозни средства понякога са много по-изгодни от тези в нашата страна. Конкуренцията и изборът във Великобритания са големи, икономиката е максимално развита, предлагаща разнообразие от артикули във всяка една сфера, остава само да намерите това, което търсите. С тази услуга ние ви помагаме да откриете оптимални резултати в кратки срокове.

Тук са само част от сайтовете, които използваме в нашите търсения. Опитайте се да намерите сами това което желаете, за да знаете какво спестявате със закупуването на тази услуга. Намирането на вашият критерий е наша цел. Сигурни сме в качеството на нашата услуга и даваме гаранция, че ще бъдете удовлетворени. Ако не намерим това, което търсите заплатената такса ще ви бъде възстановена. *

Услуга Търси и сравнявай включва:

 • Договор за извършване на услуга, считащ се за сключен при получаване на попълнен от вас онлайн формуляр - Заявка за услуга търси и сравнавай;
 • Фактура за извършена услуга;
 • Изпращане на намерени резултати от сайтове с обяви, търгове и други подбрани сайтове в Англия, в зависимост от спецификата на търсения артикул;
 • Изпращане на преки връзки към резултатите.

За да не бъдат „разводнявани” вашите резултати, ви препоръчваме да изпращате заявки за търсене за определени марки и модели, задавайки възможно повече критерии.

С една заявка не могат да бъдат търсени множество различни продукти и / или такива, които са неопределени неща. (Примери за непълни описания: капак за Мерцедес; трактор за оране; БМВ 3 серия; кросов мотор... ).

Също така не можете да определяте максимална цена, а само ориентировачна. Ако бъдат намерени голям брой резултати, ще ви изпратим тези, които преценим, че са най-изгодни за вас и отговарят на зададените критерии. Това, че цената на намерени резултати не отговаря на посочена ориентировачна цена, не означава, че услугата не е изпълнена.

Плащането на таксата се извършва авансово чрез нашите методи на плащане.

Таксата за услуга Търси и сравнявай е 10 GBP за брой артикул или за множество еднакви артикули. Ако желаете да бъдат търсени 2 различни артикула се заплащат 2 такси, ако артикулите са 3 различни, съответно 3 такси и т.н.

След като заплатите таксата следва да ни изпратите попълнен от вас онлайн формуляр:

Слад като получим заявката, на въведения от вас във формуляра E-mail адрес ще ви бъде изпратен референтен номер. Ако сте заплатили повече от 1 такса наведнъж ще можете да ползвате референтният номер за подаването на съответния брой заявки.

Извършваме услугата „ръчно”, като срокът на изпълнение е до 1 работен ден, освен ако по независещи от БГЛондон причини не може да бъде спазен този срок.

Начин на работа и принцип на действие на услуга Търси и сравнявай

 1. Предварително заплащате таксата от 10 GBP в наша банкова сметка;
 2. Изпращате попълнен от вас онлайн формуляр Заявка за услуга Търси и сравнявай. (При попълване на онлайн формуляра въведете същото име, от което е извършено плащането.);
 3. Изпращаме ви потвърждение за получена такса + Референтен номер и преминаваме към изпълнение на услугата;
 4. До 1 работен ден ви изпращаме резултатите или ви уведомяваме, че не можем да открием търсения артикул;
 5. До 3 дни след изпълнение на услугата получавате фактура от счетоводния отдел на БГЛондон.

*Ако от първият път не можем да ви предоставим никакви резултати по зададените от вас критерии ще имате възможността да използвате полученият чрез ел. поща референтен номер още веднъж. Ако и вторият път не открием това, което търсите, ще трябва да изберете дали заплатената такса да ви бъде възстановена или дали да подадете заявка за ново търсене.

Схема на действие - услуга Търси и сравнявай

Схема на действие на услуга Търси и сравнявай

Предлагани Услуги

Доставка на превозни средства и товари от и до Англия

BGLondon предлага конкурентен и надежден транспорт на автомобили, джипове, пикапи, ванове, мотори, камиони,...
179236
Продължава...

Автовозен превоз в Европа

Конкурентните и надеждни авто транспортни услуги, които предлагахме до сега само от и до Англия вече са...
69654
Продължава...

Залагане на онлайн търгове

С ползването на услуга Залагане на търг вие ни се доверявате и споделяте многогодишния опит и всевъзможните...
32446
Продължава...

Оглед и закупуване на превозни средства и стоки

Ако сте си харесали и желаете да закупите превозно средство или други предлагани на фиксирана цена онлайн...
30622
Продължава...

Пътна помощ, Репатриране, Склад, Логистика

БГЛондон осигурява бърза, компетентна и достъпна пътна помощ за вас и вашия автомобил на територията на...
17703
Продължава...

Търси и сравнявай по зададени критерии

Искало ли ви се е да знаете наличните актуални оферти за лек автомобил, джип, трактор, пътностроителна или...
14531
Продължава...

Допълнителни услуги

Предлаганите допълнителни услуги са в следствие на молби от страна на наши клиенти дали можем да им...
11721
Продължава...
Виж всички

Топ Съвети Автовоз

BGLondon пази вашите автомобили

Бъдете сигурни, че знаете за всички лични вещи и багажи в автомобилите, по причини свързани със сигурността. Нашата компания и / или превозвач ще бъдат тотално неотговорни за каквито и да е вещи и багажи оставени в транспортираните автомобили.

Бъдете сигурни, че Вие - собственикът, или което и да е избрано от собственика лице, сте на място да подпишете нужната документация и ни осигурите с ключове за автомобила.

Молим Ви да проверите вашият автомобил за повреди, шофьорът също ще го провери преди да бъде натоварен.

Ако се намирате в недостъпни за камион места или в централни зони, молим да имате пред вид, че си запазваме правото да доставим или вземем автомобила от близо до Вас подходящо място, например бензиностанция или паркинг за камиони. В нормални обстоятелства ще Ви се обадим 12-24 часа преди автовоза да е на място. Понякога се налага Вие да предвижите автомобила до камиона.

Вашият автомобил трябва да бъде в движение, в противен случай могат да бъдат приложими допълнителни такси и методи на товарене и разтоварване.

Трябва да ни предупредите ако Вашето МПС е модифицирано по някакъв начин, например повдигнати джипове, кампери, снижени автомобили...

При превоза с автовоз височината е от по-голямо значение, от колкото дължината.

Долната част на превозвани автомобили трябва да е поне на 10см от земята, за да може да бъдат безпроблемно натоварени и разтоварени.

Ние трябва да имаме Ваш функциониращ телефонен номер, на който да можем да ви открием през цялото време на релокацията на Вашия автомобил.

Бъдете търпеливи, международният превоз не е лесна задача, по всяко време могат да възникнат непредвидени ситуации, с които да се стигне до закъснения и промени в датите. Ние винаги ще се стараем да Ви държим в течение на ситуацията.

Нашите клиенти

 • "За втори път закупувам и доставям автомобил с помощта на BGLondon. Всичко протича лесно и безпроблемно! :-) "
 • "Благодаря ви за стриктно изпълнените от вас задължения. Останах приятно изненадан. Много лесно се работи с вас. Имах кошмарни преживявания с едни ваши колеги и загубих депозита, който им бях платил. Седмици след обещания от тях срок все още не се бяха появили и накрая напълно спряха да отговарят. Не бих се доверил на друг от сега нататък и се надявам скоро пак да се възползвам от услугите ви. Поздрави, Тони"
 • "Здравейте, получих изпратените от вас документи, ще регистрирам колата другата седмица, сега я ремонтирам :) Искам да ви кажа, че съм много доволен от Вас и вашата фирма, много сте коректни и изпълнителни, и ми беше много приятно да работя с Вас! С уважение: Емил Димитров"
 • "Здравейте! Просто исках да знаете, че компресора пристигна безпроблемно и съм много доволен от услугите ви. Шофьорите са приятелски и добронамерено настроени, дадоха ми достатъчно предизвестие, за да мога да се подготвя и да ги посрещна на време. Определено ще препоръчам услугите ви. Благодаря отново за цялата ваша помощ. С уважение, Х. Михов"
 • "Много се радвам, че джипът ми пристигна няколко дни по-рано от очакваното. И преди съм ползвал услугите ви и винаги сте така коректни и отзивчиви. Препоръчвам ви на всички мои близки и приятели и ви желая успех. Благодаря, Ш. Мъстан"

Защо БГЛондон?

BGLondon.com е надежден превозвач на автомобили за безброй купувачи и продавачи из Европа, Англия и България. Тук ще намерите съвети относно процеси свързани с придобиване, експортиране, транспорт на превозни средства , както и друга полезна и актуална информация.

Полезно

Английски сайтове за автомобили

Английски сайтове за автомобили, камиони, агротехника, онлайн търгове, обяви, резервни части и...
487059
Продължава...

Връзка с BGLondon

Преди да се свържете с нас, моля, прочетете отговорите ни на често задавани въпроси , както и...
115557
Продължава...

V5C сертификат / талон коли Англия

Макар, че голяма част от тази статия може да не е актуална, в нея може да научите за:
83956
Продължава...

Каталог на онлайн търговци в Англия

Каталог с онлайн магазини, търгове и други полезни сайтове предлагащи продукти в Англия.
80075
Продължава...

Договор за покупка на автомобил от Англия

Това е примерен договор за покупко продажба на автомобил в Англия.
45268
Продължава...

Автомобилни застраховки в Англия

Престъпление е да не застраховате превозното си средство.
40822
Продължава...

Road Tax / Пътен данък

Road Tax - Английска винетка (пътен данък)
40165
Продължава...

Категории на МПС, претърпели злополука / Salvage Categories

Категории на МПС, претърпели злополука / Salvage Categories
36724
Продължава...

Регистриране на превозно средство в Англия

Как да регистрирате превозното си средство в Англия?
30347
Продължава...

Закупуване на употребявани автомобили от Англия

При купуването на кола втора употреба, правата ви ще зависят от това дали я купувате от дилър, на...
27652
Продължава...

Закупуване на автомобил? Внимавайте за...

Дори и да не сте наясно по какъв начин работят автомобилите, има неща, които можете да вземете...
24759
Продължава...

Формуляр V62

Формуляр V62, необходим за издаване на регистрационен сертификат на МПС - V5C
23207
Продължава...

Нови емисионни правила в Лондон Lez

Вие сте тези, които трябва да предвидите дали адресът Ви попада в таксуваната зона.
21534
Продължава...

Какво е HPI проверка?

Простичко казано HPI проверката е "връзване на гащите", когато става въпрос за употребявани...
20076
Продължава...

"Хватките" на Copart UK

От какво се нуждаете за да купувате от Copart UK?
20004
Продължава...
Виж всички

Времето

current
feels like
pressure
humidity
visibility
wind
current
feels like
pressure
humidity
visibility
wind

Валутни курсове