bgenfrdeitrues
Сподели тази страница

Искало ли ви се е да знаете наличните актуални оферти за лек автомобил, джип, трактор, пътностроителна или агро техника, стока или резервна част в Англия?

Макар да сте склонни да си заплатите, понякога не можете да откриете това което търсите, или е на неизгодна за вас цена.

Въпреки, че стандарта на живот в Англия е в пъти по-висок от този в България, цените на много продукти, стоки и превозни средства понякога са много по-изгодни от тези в нашата страна. Конкуренцията и изборът във Великобритания са големи, икономиката е максимално развита, предлагаща разнообразие от артикули във всяка една сфера, остава само да намерите това, което търсите. С тази услуга ние ви помагаме да откриете оптимални резултати в кратки срокове.

Тук са само част от сайтовете, които използваме в нашите търсения. Опитайте се да намерите сами това което желаете, за да знаете какво спестявате със закупуването на тази услуга. Намирането на вашият критерий е наша цел. Сигурни сме в качеството на нашата услуга и даваме гаранция, че ще бъдете удовлетворени. Ако не намерим това, което търсите заплатената такса ще ви бъде възстановена. *

Услуга Търси и сравнявай включва:

 • Договор за извършване на услуга, считащ се за сключен при получаване на попълнен от вас онлайн формуляр - Заявка за услуга търси и сравнавай;
 • Фактура за извършена услуга;
 • Изпращане на намерени резултати от сайтове с обяви, търгове и други подбрани сайтове в Англия, в зависимост от спецификата на търсения артикул;
 • Изпращане на преки връзки към резултатите.

За да не бъдат „разводнявани” вашите резултати, ви препоръчваме да изпращате заявки за търсене за определени марки и модели, задавайки възможно повече критерии.

С една заявка не могат да бъдат търсени множество различни продукти и / или такива, които са неопределени неща. (Примери за непълни описания: капак за Мерцедес; трактор за оране; БМВ 3 серия; кросов мотор... ).

Също така не можете да определяте максимална цена, а само ориентировачна. Ако бъдат намерени голям брой резултати, ще ви изпратим тези, които преценим, че са най-изгодни за вас и отговарят на зададените критерии. Това, че цената на намерени резултати не отговаря на посочена ориентировачна цена, не означава, че услугата не е изпълнена.

Плащането на таксата се извършва авансово чрез нашите методи на плащане.

Таксата за услуга Търси и сравнявай е 10 GBP за брой артикул или за множество еднакви артикули. Ако желаете да бъдат търсени 2 различни артикула се заплащат 2 такси, ако артикулите са 3 различни, съответно 3 такси и т.н.

След като заплатите таксата следва да ни изпратите попълнен от вас онлайн формуляр:

Слад като получим заявката, на въведения от вас във формуляра E-mail адрес ще ви бъде изпратен референтен номер. Ако сте заплатили повече от 1 такса наведнъж ще можете да ползвате референтният номер за подаването на съответния брой заявки.

Извършваме услугата „ръчно”, като срокът на изпълнение е до 1 работен ден, освен ако по независещи от БГЛондон причини не може да бъде спазен този срок.

Начин на работа и принцип на действие на услуга Търси и сравнявай

 1. Предварително заплащате таксата от 10 GBP в наша банкова сметка;
 2. Изпращате попълнен от вас онлайн формуляр Заявка за услуга Търси и сравнявай. (При попълване на онлайн формуляра въведете същото име, от което е извършено плащането.);
 3. Изпращаме ви потвърждение за получена такса + Референтен номер и преминаваме към изпълнение на услугата;
 4. До 1 работен ден ви изпращаме резултатите или ви уведомяваме, че не можем да открием търсения артикул;
 5. До 3 дни след изпълнение на услугата получавате фактура от счетоводния отдел на БГЛондон.

*Ако от първият път не можем да ви предоставим никакви резултати по зададените от вас критерии ще имате възможността да използвате полученият чрез ел. поща референтен номер още веднъж. Ако и вторият път не открием това, което търсите, ще трябва да изберете дали заплатената такса да ви бъде възстановена или дали да подадете заявка за ново търсене.

Схема на действие - услуга Търси и сравнявай

Схема на действие на услуга Търси и сравнявай

current
feels like
pressure
humidity
visibility
wind
current
feels like
pressure
humidity
visibility
wind

Топ Съвети Автовоз

BGLondon пази вашите автомобили

Бъдете сигурни, че знаете за всички лични вещи и багажи в автомобилите, по причини свързани със сигурността. Нашата компания и / или превозвач ще бъдат тотално неотговорни за каквито и да е вещи и багажи оставени в транспортираните автомобили.

Бъдете сигурни, че Вие - собственикът, или което и да е избрано от собственика лице, сте на място да подпишете нужната документация и ни осигурите с ключове за автомобила.

Молим Ви да проверите вашият автомобил за повреди, шофьорът също ще го провери преди да бъде натоварен.

Ако се намирате в недостъпни за камион места или в централни зони, молим да имате пред вид, че си запазваме правото да доставим или вземем автомобила от близо до Вас подходящо място, например бензиностанция или паркинг за камиони. В нормални обстоятелства ще Ви се обадим 12-24 часа преди автовоза да е на място. Понякога се налага Вие да предвижите автомобила до камиона.

Вашият автомобил трябва да бъде в движение, в противен случай могат да бъдат приложими допълнителни такси и методи на товарене и разтоварване.

Трябва да ни предупредите ако Вашето МПС е модифицирано по някакъв начин, например повдигнати джипове, кампери, снижени автомобили...

При превоза с автовоз височината е от по-голямо значение, от колкото дължината.

Долната част на превозвани автомобили трябва да е поне на 10см от земята, за да може да бъдат безпроблемно натоварени и разтоварени.

Ние трябва да имаме Ваш функциониращ телефонен номер, на който да можем да ви открием през цялото време на релокацията на Вашия автомобил.

Бъдете търпеливи, международният превоз не е лесна задача, по всяко време могат да възникнат непредвидени ситуации, с които да се стигне до закъснения и промени в датите. Ние винаги ще се стараем да Ви държим в течение на ситуацията.

Нашите клиенти казват за нас

 • "За втори път закупувам и доставям автомобил с помощта на BGLondon. Всичко протича лесно и безпроблемно! :-) "
 • "Благодаря ви за стриктно изпълнените от вас задължения. Останах приятно изненадан. Много лесно се работи с вас. Имах кошмарни преживявания с едни ваши колеги и загубих депозита, който им бях платил. Седмици след обещания от тях срок все още не се бяха появили и накрая напълно спряха да отговарят. Не бих се доверил на друг от сега нататък и се надявам скоро пак да се възползвам от услугите ви. Поздрави, Тони"
 • "Здравейте, получих изпратените от вас документи, ще регистрирам колата другата седмица, сега я ремонтирам :) Искам да ви кажа, че съм много доволен от Вас и вашата фирма, много сте коректни и изпълнителни, и ми беше много приятно да работя с Вас! С уважение: Емил Димитров"
 • "Здравейте! Просто исках да знаете, че компресора пристигна безпроблемно и съм много доволен от услугите ви. Шофьорите са приятелски и добронамерено настроени, дадоха ми достатъчно предизвестие, за да мога да се подготвя и да ги посрещна на време. Определено ще препоръчам услугите ви. Благодаря отново за цялата ваша помощ. С уважение, Х. Михов"
 • "Много се радвам, че джипът ми пристигна няколко дни по-рано от очакваното. И преди съм ползвал услугите ви и винаги сте така коректни и отзивчиви. Препоръчвам ви на всички мои близки и приятели и ви желая успех. Благодаря, Ш. Мъстан"

Защо БГЛондон?

BGLondon.com е надежден превозвач на автомобили за безброй купувачи и продавачи из Европа, Англия и България. Тук ще намерите съвети относно процеси свързани с придобиване, експортиране, транспорт на превозни средства , както и друга полезна и актуална информация.

Разумно Бързи

Крайно Коректни

Голям Опит

Доверие Сигурност

Изгодни Цени

Ясен Край

Полезно

Английски сайтове за автомобили

Английски сайтове за автомобили, камиони, агротехника, онлайн търгове, обяви, резервни части и други.
486440
Продължава...

Връзка с BGLondon

Преди да се свържете с нас, моля, прочетете отговорите ни на често задавани въпроси , както и описанията на нашите...
115404
Продължава...

V5C сертификат / талон коли Англия

Макар, че голяма част от тази статия може да не е актуална, в нея може да научите за:
83932
Продължава...

Каталог на онлайн търговци в Англия

Каталог с онлайн магазини, търгове и други полезни сайтове предлагащи продукти в Англия.
79890
Продължава...

Договор за покупка на автомобил от Англия

Това е примерен договор за покупко продажба на автомобил в Англия.
45228
Продължава...

Автомобилни застраховки в Англия

Престъпление е да не застраховате превозното си средство.
40797
Продължава...

Road Tax / Пътен данък

Road Tax - Английска винетка (пътен данък)
40146
Продължава...

Категории на МПС, претърпели злополука / Salvage Categories

Категории на МПС, претърпели злополука / Salvage Categories
36442
Продължава...

Регистриране на превозно средство в Англия

Как да регистрирате превозното си средство в Англия?
30315
Продължава...

Закупуване на употребявани автомобили от Англия

При купуването на кола втора употреба, правата ви ще зависят от това дали я купувате от дилър, на търг или от частен...
27626
Продължава...

Закупуване на автомобил? Внимавайте за...

Дори и да не сте наясно по какъв начин работят автомобилите, има неща, които можете да вземете предвид.
24739
Продължава...

Формуляр V62

Формуляр V62, необходим за издаване на регистрационен сертификат на МПС - V5C
23178
Продължава...

Нови емисионни правила в Лондон Lez

Вие сте тези, които трябва да предвидите дали адресът Ви попада в таксуваната зона.
21492
Продължава...

Какво е HPI проверка?

Простичко казано HPI проверката е "връзване на гащите", когато става въпрос за употребявани автомобили.
20059
Продължава...

"Хватките" на Copart UK

От какво се нуждаете за да купувате от Copart UK?
19985
Продължава...
Всичко Полезно