bgenfrdeitrues
Сподели тази страница

С ползването на услуга Залагане на търг вие ни се доверявате и споделяте многогодишния опит и всевъзможните преживявания, които натрупахме с обиграните играчи / продавачи от Англия и ще ви съдействаме при всяка една възможност.

Популярността на онлайн търговете се дължи на покачване на адреналина от играта, както и на факта, че купувате изгодно.

Онлайн търговете се градят от доверие, което лесно може да бъде загубено, макар и трудно да сте го спечелили. В повечето случаи, собствениците на онлайн аукциони налагат санкции на некоректни играчи. Всеки търг си има правила, които трябва да бъдат спазвани.

Освен таксата за всеки успешно завършил търг, повечето реномирани онлайн аукциони в Англия имат и годишен абонамент, а някои и регистрационна такса.

Услуга Залагане на търг е максимално опростена и всъщност дори не е нужно да сте регистрирани за нашият уебсайт. Чрез нас можете да залагате на всички английски онлайн търгове, аукциони и сайтове, за които сме регистрирани и пречките за успешно онлайн залагане отпадат.

Колко струва услуга Залагане на търг?

Нашата такса за участие на всеки един отделен търг е 30 GBP, или 1% от сумата, която искате да заложим, което е повече.

Какво е максимален залог?

Максималният залог е равен на максималната сума, която сте склонни да заплатите, в случай, че спечелите търга, на който искате да участваме вместо вас. Същевременно, максималният залог не е непременно цената, на която евентуално ще спечелите търга. Възможно е цената, на която ще свърши търга, да е по-ниска от максималния ви залог, в този случай ще дължите тоталът, на който е свършил търга, а не заложената максимална сума.

За да научите повече за максималният залог вижте нашето Упътване за успешно залагане на търгове в Англия.

Как става залагането на търгове?

Първо трябва да изберете за какво искате да залагаме.

След като сте избрали търгът е нужно да ни заплатите първа вноска, която се състои от:

 1. 10% депозит от максималния залог, който желаете да заложим вместо вас;
 2. Таксата за услуга, която е 30 GBP, или 1% от сумата, която искате да заложим, което е повече.

Пример: Харесвате си автомобил, продукт или стока, за които желаете да заложите 1000 GBP. Чрез нашите методи на плащане ни превеждате авансово 10% депозит от тези 1000 GBP, който, в случая, е равен на 100 GBP. Към сумата прибавяте и нашата такса - 30 GBP. Общо, предварително, трябва да сме получили 130 GBP, или равностойността им в BGN.*

В платежни инструменти, като основание за плащане на първа вноска, посочете: "вашите ИМЕНА" (Например: Иван Иванов).

Депозитът от 10% от максималния ви залог, който се заплаща с първа вноска, може да бъде или изцяло възстановен или оставен за друго залагане, той не може да бъде приспадан от тотала, който ще се дължи с втора вноска, в случай, че залогът ви е печеливш. Ако решите да оставите депозита за други залагания, от него ще бъде приспадана и нашата такса, за всяко следващо участие на търг.

В деня, в който сте заплатили първа вноска следва да попълните нашият онлайн формуляр:

Заявката трябва да бъде изпратена към нас в деня на плащане на първа вноска, но не по-късно от 24 часа преди края на търга. Понякога отразяването на преведени суми в банкова сметка отнема време, за това е препоръчително да направите вноската възможно по-рано.

При получаване на вашата заявка, на въведения във формуляра E-mail адрес ще ви бъде изпратен референтен номер, чрез който ще можем да ви разпознаем, в случай, че се наложи да се свържете с нас, или желаете да промените вашият максимален залог.

Всяко едно заявено залагане може да бъде отменено не по-късно от 24 часа преди края на тръга. В този случай ви се възстановява изцяло авансово заплатения с първа вноска 10% депозит, но без таксата, която се отдържа за административни разходи.**

Ако решите да отмените вашият залог в рамките на 24 часа преди края на търга е възможно да не ви бъде възстановен депозита, платен с първа вноска. Зависи от това дали сме направили залога, както и от резултата от търга.

Ако вашият залог е печеливш и решите да се откажете от спечелената, чрез търга, придобивка, платеният с първа вноска депозит НЕ се възстановява.

След като приключи търгът, на вашия Email адрес и / или чрез телефонно обаждане ще бъдете уведомени за резултата от търга и дължимият тотал, в случай, че залогът ви е печеливш.

До два дни след края на търга, ако сте го спечелили, трябва да получим втора вноска, която е равна на тоталът, на който е свършил търга, плюс стойността на вътрешната доставка, с която спечелени предмети или МПС-та се доставят до наш склад. Имайте в предвид, че към крайната цена, на която е свършил търга, повечето онлайн аукциони налагат комисиони, както и глоби за закъснели плащания, такса паркинг / складиране след определен брой дни и други. Според наши наблюдения трябва да се предвиждат около 10 - 15% допълнително за такси и комисиони, които на пръв поглед не са явни, и са скрити някъде в условията им.

Като основание за плащане на втора вноска посочете: "вашите ИМЕНА + Номера на заявката за залагане на търг" (Например: Иван Иванов 345).

Всяко едно залагане ще бъде осъществявано от наше име за ваша сметка и разплащателни документи, които получаваме от онлайн аукциони ще са на наше име.

Документите за собственност на превозни средства в Англия (регистрационни талони) не се налага да бъдат преиздавани на името на новите купувачи, когато закупеното МПС е за експорт. Това означава, че талонът, които ще получим за превозното средство, ако е наличен такъв, ще е с имената на лицето, което последно е било регистрирания притежател на МПС-то. Ако не е наличен документ за собственност ще ви съдействаме за преиздаване на талон на ваше име, когато това е възможно. За повече информация във връзка с регистрационните документи на МПС в Англия можете да погледнете ТУК.

Може ли залогът да бъде променен?

Веднъж направен, залогът може да бъде увеличаван, но не и намаляван. Промяната става чрез изпращане на писмо до електронната ни поща: Имейл адрес, като ясно трябва да е виден, или посочен, валиден референтен номер, който ще сте получили след подаване на онлайн формуляр - Заявка за залагане на търг. Промяна на залога може да се прави не повече от 2 пъти и не по-късно от 1 работен ден преди края на търга, освен, ако предварително и изрично не е съгласувана друг вид промяна.

Какво включва услуга Залагане на търг?

Услуга Залагане на търг включва:

 • Договор за извършване на услуга, който се счита за сключен след като получим попълнен от вас онлайн формуляр – Заявка за залагане на търг;
 • Фактура за извършена услуга;
 • Залагане на заявения търг;
 • Възможност да заплатите дължими суми в България;*
 • Онлайн заплащане на спечеления предмет от нас в Англия. ВАЖНО! Тази услуга не включва заплащания в Англия, които се налага да са в брой, изискват физическо присъствие и не е възможно онлайн разплащане. В тези случаи се доплащат разходи, които биха се направили във връзка със заплащания в брой. Вътрешната доставка от местоположението на предмета до наш адрес на получаване и складиране се уговарят и заплащат предварително. За повече информация по този въпрос се свържете с нас.
 • Безплатно получаване на продукти, спечелени на търг чрез БГ ЛОНДОН, на наш адрес в гр. Лондон.***

Мога ли предварително да разбера колко ще струва доставката до България?

За да разберете предварително колко ще ви струва доставянето на превозно средство/товар от адрес в Англия до адрес в България, моля попълнете и ни изпратете Запитване за оферта за доставка на МПС / товар.

* Превалутиране на английски лири в български левове е по 2.40лв за 1 GBP, като в тази сума е включена таксата за международния превод, с който ние заплащаме дължимите суми. Платежни разноски по вноската към нас са за ваша сметка.

** За да може да бъде възстановен десет процентният депозит, направен с първа вноска, трябва да ни осигурите ваша банкова сметка, ако не сте го направили вече с подаването на Заявката за залагане на търг.

*** Предлаганото безплатно получаване на наш адрес е за пратки, които отговарят на следните условия:

 • Да могат да бъдат премествани от един човек;
 • Да бъдат предлагани с опция за доставка на адрес;
 • Да сте ни заплатили авансово вътрешната доставка от местоположението на продукта до нашия адрес в гр. Лондон;

Ако получаваните пратки не отговарят на горните условия е възможно да ви бъде поискано доплащане.

вижте схемата, по която действа услуга Залагане на търг

Схема на действие на услуга Залагане на търг

Предлагани Услуги

Доставка на превозни средства и товари от и до Англия

BGLondon предлага конкурентен и надежден транспорт на автомобили, джипове, пикапи, ванове, мотори, камиони,...
179236
Продължава...

Автовозен превоз в Европа

Конкурентните и надеждни авто транспортни услуги, които предлагахме до сега само от и до Англия вече са...
69654
Продължава...

Залагане на онлайн търгове

С ползването на услуга Залагане на търг вие ни се доверявате и споделяте многогодишния опит и всевъзможните...
32447
Продължава...

Оглед и закупуване на превозни средства и стоки

Ако сте си харесали и желаете да закупите превозно средство или други предлагани на фиксирана цена онлайн...
30622
Продължава...

Пътна помощ, Репатриране, Склад, Логистика

БГЛондон осигурява бърза, компетентна и достъпна пътна помощ за вас и вашия автомобил на територията на...
17703
Продължава...

Търси и сравнявай по зададени критерии

Искало ли ви се е да знаете наличните актуални оферти за лек автомобил, джип, трактор, пътностроителна или...
14531
Продължава...

Допълнителни услуги

Предлаганите допълнителни услуги са в следствие на молби от страна на наши клиенти дали можем да им...
11721
Продължава...
Виж всички

Топ Съвети Автовоз

BGLondon пази вашите автомобили

Бъдете сигурни, че знаете за всички лични вещи и багажи в автомобилите, по причини свързани със сигурността. Нашата компания и / или превозвач ще бъдат тотално неотговорни за каквито и да е вещи и багажи оставени в транспортираните автомобили.

Бъдете сигурни, че Вие - собственикът, или което и да е избрано от собственика лице, сте на място да подпишете нужната документация и ни осигурите с ключове за автомобила.

Молим Ви да проверите вашият автомобил за повреди, шофьорът също ще го провери преди да бъде натоварен.

Ако се намирате в недостъпни за камион места или в централни зони, молим да имате пред вид, че си запазваме правото да доставим или вземем автомобила от близо до Вас подходящо място, например бензиностанция или паркинг за камиони. В нормални обстоятелства ще Ви се обадим 12-24 часа преди автовоза да е на място. Понякога се налага Вие да предвижите автомобила до камиона.

Вашият автомобил трябва да бъде в движение, в противен случай могат да бъдат приложими допълнителни такси и методи на товарене и разтоварване.

Трябва да ни предупредите ако Вашето МПС е модифицирано по някакъв начин, например повдигнати джипове, кампери, снижени автомобили...

При превоза с автовоз височината е от по-голямо значение, от колкото дължината.

Долната част на превозвани автомобили трябва да е поне на 10см от земята, за да може да бъдат безпроблемно натоварени и разтоварени.

Ние трябва да имаме Ваш функциониращ телефонен номер, на който да можем да ви открием през цялото време на релокацията на Вашия автомобил.

Бъдете търпеливи, международният превоз не е лесна задача, по всяко време могат да възникнат непредвидени ситуации, с които да се стигне до закъснения и промени в датите. Ние винаги ще се стараем да Ви държим в течение на ситуацията.

Нашите клиенти

 • "За втори път закупувам и доставям автомобил с помощта на BGLondon. Всичко протича лесно и безпроблемно! :-) "
 • "Благодаря ви за стриктно изпълнените от вас задължения. Останах приятно изненадан. Много лесно се работи с вас. Имах кошмарни преживявания с едни ваши колеги и загубих депозита, който им бях платил. Седмици след обещания от тях срок все още не се бяха появили и накрая напълно спряха да отговарят. Не бих се доверил на друг от сега нататък и се надявам скоро пак да се възползвам от услугите ви. Поздрави, Тони"
 • "Здравейте, получих изпратените от вас документи, ще регистрирам колата другата седмица, сега я ремонтирам :) Искам да ви кажа, че съм много доволен от Вас и вашата фирма, много сте коректни и изпълнителни, и ми беше много приятно да работя с Вас! С уважение: Емил Димитров"
 • "Здравейте! Просто исках да знаете, че компресора пристигна безпроблемно и съм много доволен от услугите ви. Шофьорите са приятелски и добронамерено настроени, дадоха ми достатъчно предизвестие, за да мога да се подготвя и да ги посрещна на време. Определено ще препоръчам услугите ви. Благодаря отново за цялата ваша помощ. С уважение, Х. Михов"
 • "Много се радвам, че джипът ми пристигна няколко дни по-рано от очакваното. И преди съм ползвал услугите ви и винаги сте така коректни и отзивчиви. Препоръчвам ви на всички мои близки и приятели и ви желая успех. Благодаря, Ш. Мъстан"

Защо БГЛондон?

BGLondon.com е надежден превозвач на автомобили за безброй купувачи и продавачи из Европа, Англия и България. Тук ще намерите съвети относно процеси свързани с придобиване, експортиране, транспорт на превозни средства , както и друга полезна и актуална информация.

Полезно

Английски сайтове за автомобили

Английски сайтове за автомобили, камиони, агротехника, онлайн търгове, обяви, резервни части и...
487059
Продължава...

Връзка с BGLondon

Преди да се свържете с нас, моля, прочетете отговорите ни на често задавани въпроси , както и...
115557
Продължава...

V5C сертификат / талон коли Англия

Макар, че голяма част от тази статия може да не е актуална, в нея може да научите за:
83956
Продължава...

Каталог на онлайн търговци в Англия

Каталог с онлайн магазини, търгове и други полезни сайтове предлагащи продукти в Англия.
80075
Продължава...

Договор за покупка на автомобил от Англия

Това е примерен договор за покупко продажба на автомобил в Англия.
45268
Продължава...

Автомобилни застраховки в Англия

Престъпление е да не застраховате превозното си средство.
40822
Продължава...

Road Tax / Пътен данък

Road Tax - Английска винетка (пътен данък)
40165
Продължава...

Категории на МПС, претърпели злополука / Salvage Categories

Категории на МПС, претърпели злополука / Salvage Categories
36724
Продължава...

Регистриране на превозно средство в Англия

Как да регистрирате превозното си средство в Англия?
30347
Продължава...

Закупуване на употребявани автомобили от Англия

При купуването на кола втора употреба, правата ви ще зависят от това дали я купувате от дилър, на...
27652
Продължава...

Закупуване на автомобил? Внимавайте за...

Дори и да не сте наясно по какъв начин работят автомобилите, има неща, които можете да вземете...
24759
Продължава...

Формуляр V62

Формуляр V62, необходим за издаване на регистрационен сертификат на МПС - V5C
23207
Продължава...

Нови емисионни правила в Лондон Lez

Вие сте тези, които трябва да предвидите дали адресът Ви попада в таксуваната зона.
21534
Продължава...

Какво е HPI проверка?

Простичко казано HPI проверката е "връзване на гащите", когато става въпрос за употребявани...
20077
Продължава...

"Хватките" на Copart UK

От какво се нуждаете за да купувате от Copart UK?
20004
Продължава...
Виж всички

Времето

current
feels like
pressure
humidity
visibility
wind
current
feels like
pressure
humidity
visibility
wind

Валутни курсове