bgenfrdeitrues
Сподели тази страница

В. Изпитвам трудности с преглеждането на съдържание във вашия сайт?

О. БГЛондон се обновява всекидневно и се стреми да поддържа най-новите технологии за сигурност. Ако преглеждате нашите страници със стари версии на браузърите си, моля, обновете ги.

В. Чрез онлайн формуляр Заявка за залагане на търг можем ли да залагаме и на други търгове освен на автомобилни?

О. Да. Заявката за залагане на търг може да бъде използвана за всеки един търг, за който сте заплатили първа вноска, както е описано в условията на услуга Залагане на търг.

В. Колко струва превозът на МПС от и до Англия?

О. Превозването с автовоз на МПС от Англия до България, или обратно, е много по-ефикасно и по-евтино отколкото да го предвижите на ход. Без амортизация, без евтини хотели, без евтина храна и разбира се без пропуснати работни дни. Нека не забравяме, че ако сте с автомобил, в състоянието на който не сте сигурни, е много вероятно да Ви се случат непредвидени неприятности по пътя, а отстраняването на тези неприятности струва скъпо. За повече подробности по този въпрос вижте описанието на услуга Доставка на МПС / товар от и до Англия.

В. Колко автомобила побира 1 автовоз?

О. В зависимост от автомобилите, от 8 до 11. Ако джиповете са повече от 3, на един автовоз трудно могат да се поберат още 5 леки автомобила, като поне 2 - 3 трябва да са малък клас. Оптималното натоварване е 9 леки автомобила или 3 среден клас джипа + 6 среден или малък клас леки автомобила.

В. Как да получа оферта за Доставка или оферта за услуга Оглед и закупуване?

О. За да получите неангажираща оферта за Доставка, моля попълнете онлайн формуляр Запитване за оферта за доставка, а за оферта за Оглед и закупуване попълнете онлайн формуляр Запитване за оферта за услуга оглед и закупуване.

В. Как да запазя място за следващия автовозен курс?

О. Стъпките за запазване на място за следващия автовозен курс от Англия до България, или обратно, са следните:

  1. попълнете Запитване за оферта за доставка;
  2. изпълнете инструкциите описани в офертата, която ще ви изпратим на вашия email. След като сте получили Оферта за доставка, трябва да ни предплатите по 50+ паунда, или равностойността им в левове, на брой МПС за запазване на място;
  3. след плащане на депозит попълнете и ни изпратете онлайн формуляр - Заявка за доставка;
  4. след като получим плащането и заявката ние ще се свържем с вас, за да уточним подробностите по взимането / предаването на автомобила.

В. Нужно ли е да съм регистриран, за да попълня и изпратя онлайн формуляр?

О. Не.

В. Автомобилът ми трябва да бъде взет или доставен в определено време?

О. Повечето транспортни компании имат нужда от времеви „прозорец” за взимането и доставката на автомобила. Ние от BGLondon не таксуваме допълнително за взимане в определени дати.

В. По кое време ще пристигнете?

О. Времето, по което ще пристигнем е съобразено с Вашите изисквания. Помнете, по закон само определени километри и часове на ден могат шофьорите и камионите да бъдат в движение. Неизбежни положения, като сурово време, пътни обстоятелства и други отклонения, могат да забавят транзита. Ако е възможно убедете се, че Вашите превозни средства са в движение, за да се избегнат нежелани закъснения.

В. Получих автомобилът си, но е повреден?

О. Обадете ни се незабавно! Трябва да ни уведомите веднага, за да могат всички обстоятелства да бъдат преценени.

В. Може ли да поставя лични вещи или багаж в моя автомобил?

О. BGLondon не носи отговорност за вещи и багаж. Винаги предупреждавайте шофьорите, ако има лични вещи или багаж в автомобилите.

В. Превозвате ли автомобили, които не са в движение или са нестандартни, мотори и допълнителни части?

О. Да. BGLondon редовно доставя мотори, нестартиращи, модифицирани, снижени, екзотични и класически коли и джипове. Автомобили, които не палят могат да бъдат превозени след допълнителна уговорка. За мотори, и други обемни и скъпи товари, предлагаме ежеседмичен частен транспорт. Части се приемат според случая, и могат да бъдат таксувани.

В. Как мога да проверя местонахождението на моя автомобил или да получа информация?

О. За да научите местонахождението на автомобила си, или информация, се свържете с нас.

В. На какъв камион ще бъдат транспортирани автомобилите?

О. Отворен автовоз, като онези големи камиони, които виждате да транспортират по 8 - 10 автомобила от и до главните автодилъри.

В. Какво е услуга „Чисти Ръце”?

Услуга О. С услуга „Чисти Ръце” не е нужно лично да предавате или получавате автомобила. BGLondon ще вземе Вашият автомобил и ще го достави от начало до край, от който и да е изпращач, до който и да е получател.

В. Мога ли да заплатя таксата за услуга Доставки от и до Англия при получаване в България?

О. Да, таксата за услуга Доставки от и до Англия може да се заплати при получаването на доставяните товари, НО имайте в предвид, че ако не можете да заплатите при получаване е възможно товарите да не бъдат разтоварени и / или да им бъдат задържани документите.

В. Как мога да заплатя за вашите услуги?

О. Можете да заплатите чрез нашите Методи на плащане.

В. Как процедирате ако колата е натисната или ожулена при товарене / транспортиране?

О. За отговора на този въпрос, моля прочетете нашите: Общи условия за предлаганите от БГЛондон услуги. Накратко - трябва да ни докажете, че твърдяно от Вас обстоятелство е вярно. Снимайте товара преди да го предадете, когато е възможно. Той ще бъде огледан преди да бъде натоварен от шофьора, и от предаващия го. Ако има щети по наша вина те ще бъдат отстранени за наша сметка или ще ви бъде заплатена сумата покриваща щетите.

В. Имам регистрация в copart. За спечелена от там кола или мотор се изисква да се вземе до 5 работни дни, след това начисляват такси. Въпросът ми е: имате ли възможност да реагирате винаги в рамките на тези 5 дни и да я вземете от там? Ако е кола или мотор, различно ли е времето?

О. Да, винаги можем да реагираме в рамките на 5 работни дни да вземем и складираме превозно средство или друг товар, докато пристигне автовоза за колите и джиповете, а за мотори и други товари всяка седмица разполагаме с тръгващ от Англия удобен превоз. За Копарт ни трябват Member number и потвърждение, че МПС-то е готово / платено за взимане. Тези допълнителни указания можете да напишете в ЗАЯВКАТА за доставка, а с ОФЕРТА за доставка Ви казваме до къде можеме да Ви го доставим, и за каква сума.

В. Понеже съм от гр. София и не знам дали маршрутът Ви минава от там, искам да попитам по-удобно ли ще Ви е, а на мен по-евтино, да си взема автомобила (мотора, товара) от друг град?

О. Маршрутът няма значение. Вие изпращате Запитване за оферта за доставка, ние Ви връщаме нашата най-изгодна оферта с цена, дати и места, Вие или я приемате или не. В случай, че я приемете, моля, попълнете Заявка за доставка.

В. Може ли да ми дадете датата, на която ще пътува автовоза, за да мога да уредя детайлите? Така ще ми е по лесно да разбера дали ще има нужда от взимане от адрес, или дали да се докара до ваш склад.

О. Почти всяка седмица разполагаме с автовози, пътуващи от Англия до България, и обратно, но за съжаление не работим с точни дати, а с очаквани, тъй като датите зависят от много фактори, като: шофьори, камиони, време, граници, пътища, трафик...

За да се избегне таксата ни за складиране, която е, само, по 5 паунда на ден, след като знаем в кой ден ще се товари, ще ви се обадим 1 - 2 дена преди да дойдем да вземем автомобила ви, ако трябва да се взима от адрес, а ако желаете можете да го предоставите в склада ни, в деня на товарене.

current
feels like
pressure
humidity
visibility
wind
current
feels like
pressure
humidity
visibility
wind

Топ Съвети Автовоз

BGLondon пази вашите автомобили

Бъдете сигурни, че знаете за всички лични вещи и багажи в автомобилите, по причини свързани със сигурността. Нашата компания и / или превозвач ще бъдат тотално неотговорни за каквито и да е вещи и багажи оставени в транспортираните автомобили.

Бъдете сигурни, че Вие - собственикът, или което и да е избрано от собственика лице, сте на място да подпишете нужната документация и ни осигурите с ключове за автомобила.

Молим Ви да проверите вашият автомобил за повреди, шофьорът също ще го провери преди да бъде натоварен.

Ако се намирате в недостъпни за камион места или в централни зони, молим да имате пред вид, че си запазваме правото да доставим или вземем автомобила от близо до Вас подходящо място, например бензиностанция или паркинг за камиони. В нормални обстоятелства ще Ви се обадим 12-24 часа преди автовоза да е на място. Понякога се налага Вие да предвижите автомобила до камиона.

Вашият автомобил трябва да бъде в движение, в противен случай могат да бъдат приложими допълнителни такси и методи на товарене и разтоварване.

Трябва да ни предупредите ако Вашето МПС е модифицирано по някакъв начин, например повдигнати джипове, кампери, снижени автомобили...

При превоза с автовоз височината е от по-голямо значение, от колкото дължината.

Долната част на превозвани автомобили трябва да е поне на 10см от земята, за да може да бъдат безпроблемно натоварени и разтоварени.

Ние трябва да имаме Ваш функциониращ телефонен номер, на който да можем да ви открием през цялото време на релокацията на Вашия автомобил.

Бъдете търпеливи, международният превоз не е лесна задача, по всяко време могат да възникнат непредвидени ситуации, с които да се стигне до закъснения и промени в датите. Ние винаги ще се стараем да Ви държим в течение на ситуацията.

Нашите клиенти казват за нас

  • "За втори път закупувам и доставям автомобил с помощта на BGLondon. Всичко протича лесно и безпроблемно! :-) "
  • "Благодаря ви за стриктно изпълнените от вас задължения. Останах приятно изненадан. Много лесно се работи с вас. Имах кошмарни преживявания с едни ваши колеги и загубих депозита, който им бях платил. Седмици след обещания от тях срок все още не се бяха появили и накрая напълно спряха да отговарят. Не бих се доверил на друг от сега нататък и се надявам скоро пак да се възползвам от услугите ви. Поздрави, Тони"
  • "Здравейте, получих изпратените от вас документи, ще регистрирам колата другата седмица, сега я ремонтирам :) Искам да ви кажа, че съм много доволен от Вас и вашата фирма, много сте коректни и изпълнителни, и ми беше много приятно да работя с Вас! С уважение: Емил Димитров"
  • "Здравейте! Просто исках да знаете, че компресора пристигна безпроблемно и съм много доволен от услугите ви. Шофьорите са приятелски и добронамерено настроени, дадоха ми достатъчно предизвестие, за да мога да се подготвя и да ги посрещна на време. Определено ще препоръчам услугите ви. Благодаря отново за цялата ваша помощ. С уважение, Х. Михов"
  • "Много се радвам, че джипът ми пристигна няколко дни по-рано от очакваното. И преди съм ползвал услугите ви и винаги сте така коректни и отзивчиви. Препоръчвам ви на всички мои близки и приятели и ви желая успех. Благодаря, Ш. Мъстан"

Защо БГЛондон?

BGLondon.com е надежден превозвач на автомобили за безброй купувачи и продавачи из Европа, Англия и България. Тук ще намерите съвети относно процеси свързани с придобиване, експортиране, транспорт на превозни средства , както и друга полезна и актуална информация.

Разумно Бързи

Крайно Коректни

Голям Опит

Доверие Сигурност

Изгодни Цени

Ясен Край

Полезно

Английски сайтове за автомобили

Английски сайтове за автомобили, камиони, агротехника, онлайн търгове, обяви, резервни части и други.
486441
Продължава...

Връзка с BGLondon

Преди да се свържете с нас, моля, прочетете отговорите ни на често задавани въпроси , както и описанията на нашите...
115406
Продължава...

V5C сертификат / талон коли Англия

Макар, че голяма част от тази статия може да не е актуална, в нея може да научите за:
83933
Продължава...

Каталог на онлайн търговци в Англия

Каталог с онлайн магазини, търгове и други полезни сайтове предлагащи продукти в Англия.
79890
Продължава...

Договор за покупка на автомобил от Англия

Това е примерен договор за покупко продажба на автомобил в Англия.
45228
Продължава...

Автомобилни застраховки в Англия

Престъпление е да не застраховате превозното си средство.
40798
Продължава...

Road Tax / Пътен данък

Road Tax - Английска винетка (пътен данък)
40146
Продължава...

Категории на МПС, претърпели злополука / Salvage Categories

Категории на МПС, претърпели злополука / Salvage Categories
36442
Продължава...

Регистриране на превозно средство в Англия

Как да регистрирате превозното си средство в Англия?
30315
Продължава...

Закупуване на употребявани автомобили от Англия

При купуването на кола втора употреба, правата ви ще зависят от това дали я купувате от дилър, на търг или от частен...
27626
Продължава...

Закупуване на автомобил? Внимавайте за...

Дори и да не сте наясно по какъв начин работят автомобилите, има неща, които можете да вземете предвид.
24739
Продължава...

Формуляр V62

Формуляр V62, необходим за издаване на регистрационен сертификат на МПС - V5C
23178
Продължава...

Нови емисионни правила в Лондон Lez

Вие сте тези, които трябва да предвидите дали адресът Ви попада в таксуваната зона.
21492
Продължава...

Какво е HPI проверка?

Простичко казано HPI проверката е "връзване на гащите", когато става въпрос за употребявани автомобили.
20059
Продължава...

"Хватките" на Copart UK

От какво се нуждаете за да купувате от Copart UK?
19986
Продължава...
Всичко Полезно